Top
Aanbieding
Aanbieding sparkling
Cava MVSA Brut Reserva
Cava MVSA Brut Reserva
Cava is de beschermde naam voor mousserende wijn afkomstig uit het Penedes-gebied en geproduceerd volgens de traditionele methode. Dit houdt in dat de mousse in de wijn ontstaat doordat de tweede gisting op fles plaats vindt.  Voor Musa Brut Reserva worden de beste wijnen geselecteerd die tijdens een extra lange rijping op fles van 20 maanden verder aan complexiteit winnen. Deze Musa Brut Reserve presenteert zich dan ook als een bijzonder elegante Cava met veel finesse, zachte fijne mousse, aroma's van venkel en lentebloesem, naast kenmerkende amandel en toast tonen. Breed en imponerend van smaak met een klassieke afdronk die extra diepgang brengt.

LET OP: Uitsluitend per 6 flessen (doos) te bestellen.
Pas het aantal flessen aan in 6 (of een veelvoud van 6).
Genoemde prijs is per fles, inclusief BTW.
€ 13,95
€ 12,95
Villa Doral Prosecco
Villa Doral Prosecco
Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologisch geteelde druiven uit dat deel van Veneto dat de beste Prosecco's voortbrengt. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.

Wijn/spijs suggesties:
Lekker bij typisch Italiaanse gerechten zoals pasta met vooral vis en wit vlees. Ook een prima begeleider van allerhande salades en natuurlijk geschikt als aperitief.

LET OP: Uitsluitend per 6 flessen (doos) te bestellen.
Pas het aantal flessen aan in 6
(of een veelvoud van 6).
Genoemde prijs is per fles, inclusief BTW.
€ 8,95
€ 7,95